Voor wie

Werkgevers

Ook het gemak en de tijdsbesparing ervaren?

Wij verwerken uw loonadministratie graag tot in de puntjes!

Professioneel en gezellig

Waarom Loonpunt?

Bij Loonpunt maken wij nergens een punt van! En dat is precies onze kracht. Door onze flexibiliteit, ervaring en enthousiasme voor het vak kunnen wij u ondersteunen op de juiste manier.

Het voeren van een correcte salarisadministratie is een tijdrovende en vakkundige klus die iedere maand terug komt. De vele wetten en regels die toegepast moeten worden veranderen regelmatig. Toch wilt u er alles aan doen om de salarisadministratie van uw medewerkers correct en op tijd te laten verlopen.

Soms is de salarisadministratie te weinig werk om er een medewerker voor aan te nemen, en vaak is het teveel om het ‘erbij’ te doen. Wij nemen voor u deze zorg graag uit handen. Met Loonpunt haalt u een stabiele en betrouwbare partner in huis waardoor u verzekerd bent van een inzichtelijke en up-to-date salarisadministratie, zonder daarvoor uw eigen medewerkers te belasten. Daarnaast kunnen wij u en/of uw medewerkers ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken.

De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van het aantal loonstroken dat wij voor u verwerken. Het maakt dus niet uit of u een kleine of grote onderneming heeft, want ook met 1 werknemer kan het al interessant zijn als wij deze voor u verwerken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat voor u klaar.

Testimonials

Wat klanten zeggen

Services

Wat bieden wij?

Er komt veel kijken bij het voeren van een juiste salarisadministratie en/of personeelsadministratie. Wij bezitten up-to-date vakkennis en werken met toegankelijke salarissoftware. Zo kunnen wij uw loonadministratie gemakkelijk uit handen nemen!

Salarisadministratie

Wij verzorgen graag uw salarisadministratie van A tot Z. Wil u toch een gedeelte zelf uitvoeren? Ook daar maken wij geen punt van. We maken dan goede afspraken over wie welke werkzaamheden voor zijn rekening neemt.

Software​

Met de gebruiksvriendelijke software is de koppeling met uw boekhouding eenvoudig te regelen.

HR-functionaliteit​

Met de online HR-functionaliteiten van Loonpunt heeft u de mogelijkheid om uw HRM zaken tot in de puntjes te regelen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken.

Persoonlijke benadering​

Net zoals u uw werkzaamheden op uw klanten afstemt, doen wij dat ook. We zijn een enthousiast team van professionals en denken graag met u mee.

Vakkennis

Wij beschikken over vakkennis en houden dit up-to-date door het regelmatig volgen van kennissessies, online webinars en aanvullende cursussen.

24/7 beschikbaar​

Loonpunt is 24/7 beschikbaar zodat u op elk gewenst moment kunt zien hoe uw salarisadministratie ervoor staat.
Kopje koffie?

We staan voor u klaar!

Benieuwd naar wat we allemaal voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.