Voor wie

Administratiekantoren

Ook het gemak en de tijdsbesparing ervaren?

Wij verwerken uw loonadministratie graag tot in de puntjes!

Professioneel en gezellig

Waarom Loonpunt?

Bij Loonpunt maken wij nergens een punt van! En dat is precies onze kracht. Door onze flexibiliteit, ervaring en enthousiasme voor het vak kunnen wij uw kantoor ondersteunen op de juiste manier. Van loonstroken tot verzuim, van arbeidsovereenkomsten tot verlof. En dat alles overzichtelijk in uw persoonlijke klantenportaal. Of het nu gaat om één of honderd van uw klanten, en of u een tijdelijke of langdurige samenwerking vraagt; bij ons gaat alles om maatwerk.

Met de kantoren waarmee wij reeds samenwerken hebben wij duidelijke afspraken over wie welke werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Soms voeren wij alleen de salarisadministratie uit achter de schermen, soms hebben we namens onze klant contact met hun klanten, pensioenfondsen, het UWV en verzekeraars. Een rode draad hierbij is wél altijd: duidelijke en persoonlijke communicatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij onze diensten goed afstemmen op uw behoeften.

Met Loonpunt haalt u een stabiele en betrouwbare partner in huis waardoor u uw service richting uw klanten kunt waarborgen en optimaliseren.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat voor u klaar.

Testimonials

Wat kantoren zeggen

Services

Wat bieden wij?

Er komt veel kijken bij het voeren van een juiste salarisadministratie en/of personeelsadministratie. Wij bezitten up-to-date vakkennis en werken met toegankelijke salarissoftware. Zo kunnen wij uw loonadministratie gemakkelijk uit handen nemen!

Salarisadministratie

Wij verzorgen graag uw salarisadministratie van A tot Z. Wil u toch een gedeelte zelf uitvoeren? Ook daar maken wij geen punt van. We maken dan goede afspraken over wie welke werkzaamheden voor zijn rekening neemt.

Software​

Met de gebruiksvriendelijke software is de koppeling met uw boekhouding eenvoudig te regelen.

HR-functionaliteit​

Met de online HR-functionaliteiten van Loonpunt heeft u de mogelijkheid om uw HRM zaken tot in de puntjes te regelen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij diverse HR-vraagstukken.

Persoonlijke benadering​

Net zoals u uw werkzaamheden op uw klanten afstemt, doen wij dat ook. We zijn een enthousiast team van professionals en denken graag met u mee.

Vakkennis

Wij beschikken over vakkennis en houden dit up-to-date door het regelmatig volgen van kennissessies, online webinars en aanvullende cursussen.

24/7 beschikbaar​

Loonpunt is 24/7 beschikbaar zodat u op elk gewenst moment kunt zien hoe uw salarisadministratie ervoor staat.
Kopje koffie?

We staan voor u klaar!

Benieuwd naar wat we allemaal voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.